Werkplaats

In onze goed uitgeruste werkplaats hebben wij de beschikking over monteurs met meer dan twintig jaar ervaring in het onderhouden en repareren van alle merken auto's. Daarnaast zijn onze medewerkers vakkundig opgeleid. Dit betekend voor u de beste service en garantie voor plezierig autorijden. U kunt bij ons terecht voor de totale service, onderhoud en reparatie aan uw personen- en bedrijfsauto. Tevens keuren wij uw personenauto en bedrijfsauto tot 3500 kg inclusief eventueel benodigde roetmeting of viergastest. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor zogenaamde Quick service. Het is mogelijk om op afspraak uw APK keuring, kleine beurt, banden, uitlaat, of remblokken te laten vervangen, terwijl u wacht. Bij een noodgeval proberen wij tussendoor te helpen.

Foto werkplaats

Accessoires:
Wij hebben een ruime keus aan accessoires. Denk aan lichtmetalen velgen, audio & alarm, trekhaken, et cetera. Uiteraard wordt alles deskundig en netjes door ons gemonteerd.

Schade:
Indien u schade of ruitschade aan uw auto heeft, kunnen wij de expertise met de verzekering voor u verzorgen en kunnen wij de schade vakkundig herstellen.

Budget service:
Voor de wat ouderen auto's hebben wij de mogelijkheid om reparaties (motor, versnellingsbak, schade e.d.) uit te voeren met gebruikte onderdelen. Dit is goedkoper en milieuvriendelijker.